Over KG

Leuk dat je meer over KG Online Marketing wilt weten, wij staan voor:

“Samen Online Ondernemen (S.O.O)”

Samen: omdat wij kennis willen delen en samen met jou werken aan de resultaatverbetering van jouw online marketing activiteiten
Online: omdat het ons specialisme is, beroepsmatig en als kennisplatform
Ondernemen: omdat wij ook ondernemer zijn, dit begrijpen en deze vooruit willen helpen

Geschiedenis:

Het is allemaal begonnen met Karel, een echte ondernemer met een passie voor online marketing in de genen.

Toen online marketing in opkomst was heeft Karel Geenen (KG) als zelfstandig ondernemer veel bedrijven geholpen met het maken van websites en het opzetten van hun online business.

Omdat Karel toen al vond dat kennis gedeeld moet worden, is Karel op geheel eigen wijze in 2006 begonnen met het blog karelgeenen.nl. Een quote van Karel:

“Er valt genoeg te lezen over internet marketing op het www. Maar het is vaak erg theoretisch en ronduit vaag. Iemand die er daadwerkelijk mee aan de slag wil kan hier niet zoveel mee.

Weg met die theoretische blogs. Tijdsverspilling noemen we dat. Elk artikel dat wij publiceren moet aansporen tot actie!”

Tot op de dag van vandaag, houden wij ons hieraan. Het blog karelgeenen.nl is nu bekend als KG Blog.

Dit ging goed en steeds meer mensen vroegen aan Karel of dat hij ook de campagnes daadwerkelijk uit kon voeren. In 2008 heeft Karel daarom samen met Henk Jan Dulon Barre Yargon opgericht. Een online marketing bureau, dat nu bekend is als KG Bureau. Toen nog met een kleine groep online marketing specialisten, het begin van het KG team.

Het succes van het blog en met name het aanslaan van de praktijkgerichte aanpak heeft ons in 2012 doen besluiten, kennis te gaan bundelen tot toegankelijke cursussen met de dezelfde onderscheidende insteek als voor ons blog. De cursussen werden in het begin aangeboden onder de naam Mettix, nu is dat omgevormd tot KG Academy.